English
+ 359 899 941 316
 • Сухи пасти
 • Курабии и сладки
 • Медени сладки
 • Рула, бишкоти и блатове
  мини руло с какаова глазура и мармалад
  14х75гр.гр.
  5бр. в кашон
  мини руло с какаова глазура и мармалад
  300 гр.гр.
  10бр. в кашон
  мини руло с крем ванилия
  280 гр.гр.
  10бр. в кашон
  мини руло с крем лимон
  280 гр.гр.
  10бр. в кашон
  Фрути руленца
  300гр.
  8бр. в кашон
  Руленца с крем брюле
  300гр.
  8бр. в кашон
  Блат за торта ванилия – ПРЕУСТАНОВЕНО ПРОИЗВОДСТВО
  300гр.
  12бр. в кашон
  Блат за торта какао – ПРЕУСТАНОВЕНО ПРОИЗВОДСТВО
  300гр.
  12бр. в кашон
  Бишкоти
  100гр.
  12бр. в кашон
 • Тунквани бисквити
 • Соленки
 • Еклери , кекс