За нас

ЕТ Здравко Георгиев е основана през 1993 година в град Перник. Стартираме семейния си бизнес с производство на закуски и тестени изделия, кифли, баници, гевреци, пици, питки и други. Шест години по – късно започваме първото производство на сладкарски изделия като еклери, плезири, целувки и други. С течение на времето разширихме разпространението на артикулите, които произвеждаме. С подкрепата на нашите клиенти и потребители фирмата ни предлага на пазара над 40 вида сладкарски изделия и над 10 вида тестени изделия и закуски.

От 2004 година ЕТ Здравко Георгиев има собствена търговска марка – “Перун Z” и под нея са обединени всичките ни сладкарски артикули. Разполагаме със собствена производствена сграда с площ 2000 кв.м., оборудвана  със съвременни машини и линии за производство и пакетаж на тестени и сладкарски изделия. Цехът е регистриран по Закона за храните. Въведена е система за контрол на качеството НАССР. В процеса на дългогодишна работа, ръководството на фирмата е отсяло и избрало да работи с утвърдени доставчици на качествени суровини и материали.

Фирмата се състои от задружен колектив, на който е поверено качественото изпълнение на работата. Въпреки автоматизацията на работната дейност, разчитаме в много голяма степен на сръчността, точността и коректността на нашите служители. Колективът ни се състои от над 100 души персонал.